Medlem av Norgeseliten logo

Energilagring - xStorage

 

xstorage-technical-specifications.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

BÆREKRAFTIG BATTERILAGRING HJEMME

xStorage Home-enheten gir deg full kontroll over energibehovene dine.
Enheten gir deg muligheten til å lagre strøm når den er på sitt billigste eller fra boligens solpaneler når du er på jobb for bruk senere.
xStorage Home kan også lade elbilen din og fungerer som en pålitelig reserve ved strømavbrudd – dermed kan du fortsatt  ha lysene på mens naboen leter etter stearinlysene. 

Hvorfor xStorage?

  • Spar penger på strømregningen
  • Grønnere energi
  • Full trygghet
  • Strømreserve ved strømbrudd

 

 

 

Spar både penger og miljøet med eget anlegg for solenergi

Norgeseliten tilbyr komplette anlegg for solenergi som består av paneler, montering og tilkobling til sikringsskapet. På vår egen nettside soleliten.no får du et overslag på hva et anlegg vil koste og hvor mye strøm som produseres per år. Legg inn adressen din, så får du umiddelbart svar basert på den faktiske størrelse på taket ditt. Enklere blir det ikke. 

 

Banner Soleliten.jpg

 

Solenergi for fremtiden

Solen er den største og reneste energikilden vi har, og den er tilgjengelig for alle. Solen skinner mer enn du tror – til og med her i Norge. Den skinner i hvert fall nok til å gi et betydelig strømbidrag til både boliger og næringsbygg. Solenergi er et enøk-tiltak som produserer miljøvennlig strøm og reduserer strømregningen. Som eier av et anlegg som produserer solenergi, har du kortreist strøm til eget bruk – helt uten inngrep i naturen. Du benytter deg kun av arealer du allerede eier.

 

Hvor mye kan du spare?

For en familie i en bolig på 120 kvadratmeter som bruker strøm som oppvarming, er dette de tre største strømkildene*:

  • Oppvarming av boligen: 14 400 kWt per år
  • Oppvarming av vann 3600 kWt per år
  • Belysning 2800 kWt per år

Ut fra beregningen som er gjort for din bolig på soleliten.no kan du se hvor langt du kommer for å få dekket inn disse tunge postene.

*Kilde: dinside.no/Enova

 

Blid mann hvit.jpg

This site uses cookies. For more information click here.