Medlem av Norgeseliten logo

 1. Forside
 2. Smarthus
 3. Smarthus fra Eaton
 1. Forside
 2. Smarthus
 3. Smarthus fra Eaton

Eaton logo

EATON SMARTHJEM

Tryggere, smartere og mer energieffektivt

Smarthusløsninger levert av Norgeseliten

 

Finn din lokale elektriker

Ta kontakt

Gjør hjemmet ditt smartere med xComfort Bridge

 

eaton-xcomfort-bridge-green-side.png

xComfort-styreenhet_dame.jpg

Enkel lysstyring med smarttelefon eller nettbrett


Smarthus-løsninger, f.eks. muligheten til å styre belysning, persienner og andre elektriske apparater som idag finnes for ulike boliger, har allerede eksistert i flere tiår. Det som begynte med den første teknologiprotokollen for automatisering av hjemmet på slutten av 70-tallet, er etter hvert blitt et marked som forventes å overstige 1 milliard dollar med tanke på smarthus-enheter som er installert i amerikanske hjem innen 2023.

I Europa, hvor elektrikere og systemintegratorer spiller en viktig rolle i smarthus løsningen, peker trenden også oppover, og markedet er klart til å oppleve tosifret vekst de neste årene. Men ifølge eksperter på feltet vil markedet fortsatt stå overfor diverse utfordringer: Plattformfragmentering, mangel på standarder og komplekse løsninger oppgis som hovedårsakene til at sluttbrukerne nøler med å gjøre boligen til et smarthjem.

Med disse faktorene i tankene har EATON skapt xComfort Bridge, en løsning for trådløs lysstyring som er enkel å installere og enkel i bruk, og den kan styres med iOS- eller Android-baserte smartenheter.

bilde2.jpg

par.jpg

Enkel å installere og ta i bruk

 

I tråd med sitt motto om at ting skal være enkelt og brukervennlig, tilbyr xComfort Bridge klare alternativer for å integrere elektriske enheter i smarthjem-løsningen: Aktuatorer for å slå på/av og dimme lys må installeres av en elektriker. Pluggbare aktuatorer derimot settes bare inn mellom stikkontakten og det tilsvarende elektriske apparatet og krever ingen inngrep på den elektriske installasjonen

Når det gjelder konfigurasjon, kan brukeren gå for ett av to mulige valg: Enten ved å skanne strekkoden til den respektive aktuatoren med smartphone/tablet, eller ved å få systemet til å «lære» at en ny enhet er lagt til. Sistnevnte oppnås ganske enkelt ved at man holder den respektive modusknappen inne i 2sekunder, slik at det genereres et ping som sendes til grensesnittet.

I begge tilfeller detekteres den nye enheten umiddelbart av appen og kan konfigureres som vist ovenfor. Av hensyn til sikkerheten er kommunikasjonen mellom grensesnittet og alle aktuatorer automatisk passordbeskyttet. 5xComfort Bridge

Skalerbar

xComfort er egnet for eksisterende boliger med GoWireless-pakkene, og for nye boliger med en trådløs installasjonsmetode.

xComfort Bridge er designet med tanke på skalerbarhet og fås i tre forskjellige pakker. Det første settet består av xComfort Bridge-grensesnittet, en strømadapter og tilsvarende LAN- og USB-strømkabler - Elnr: 45 607 90.

 

Eaton xComfort Bridge

4560790.jpg

 

x-C2.jpg

Det andre settet er skreddersydd for å tilfredsstille kravene til de elektrikerne som skal sette opp smart-lysstyring for sluttkunde med en lav inngangsbillett.

Det består av grensesnittet og strøm- og nettverkstilkoblingene samt en trådløs hovedbryter (PÅ/AV-bryter), tre andre trådløse brytere samt tre dimmeaktuatorer for skjult installasjon. Dette er den prisgunstige og perfekte startpakke med 100 W dimmeaktuatorer - Elnr: 45 607 68.

 

x-C3.jpg

xComfort Bridge er kompatibel med EATONs GO WIRELESS-pakker Wireless Switch All, Wireless Dim All og Wireless Second Switch, og for de boligeierne som allerede er på god vei til hjemautomatisering, byr den på muligheten til ytterligere forbedring av opplevelsen ved hjelp av de mange trådløse kontroll- og konfigurasjonsfunksjonene ved den nye xComfort Bridge.

 

xC-1.jpg

Sist, men ikke minst, får man også xComfort Bridge i et sett med tre pluggbare dimmeaktuatorer.

Da denne varianten kun krever at man setter pluggene inn i eksisterende stikkontakter, er det ikke nødvendig med inngrep på den elektriske installasjonen for å gjennomføre denne løsningen - Elnr: 45 607 69.

Til enhver tid oppdatert

 

For å garantere en kundeopplevelse på toppnivå forbedres xComfort Bridge kontinuerlig til å omfatte nye og spennende funksjoner. Disse blir tilgjengelige ved hjelp av app-oppdateringer som installeres på brukerens smartenhet.

xComfort Bridge i et nøtteskall

 • Den nye xComfort Bridge utnytter fullt ut den velprøvde EATON xComfort-teknologien og gjør det mulig for elektrikere å tilby enkel og smart-lysstyring til kunder som ønsker å å gjøre dette på en svært enkel måte.
 • Den smarte, trådløse løsningen kjennetegnes av skalerbarhet, sikkerhet for fremtiden og en rimelig startpris. Det høye effektivitetsnivået på installasjon og oppstart, som kan oppnås uten ekstra opplæring, betyr kortere installasjonstid og mulighet til å realisere flere prosjekter innen samme tidsperiode. Dessuten vil systemets skalerbarhet gi mange muligheter for utvidelse.
 • Og fordi både løsningen og appen er så enkel, vil det eventuelle behovet for hjelp til installasjonen holdes konstant lavt. Dette understrekes ytterligere av den nevnte appen som gjør at brukerne kan konfigurere innstillinger, scener og soner individuelt, uten ekstern hjelp.

jente-sofa.jpg

mor-og-barn.jpg

Eaton GO WIRELESS

 

Ville det ikke vært fint å kunne legge til nytt betjeningsutstyr for lys, lameller, apparater eller ventilasjon på steder hvor det ikke finnes noen brytere nå?

Hvis du har slått fra deg tanken på å foreta slike endringer på grunn av kostnadene, plunderet eller problemene med oppussing etterpå, så finnes det et bedre alternativ: Eaton GO WIRELESS- startpakker. Pakkene er laget for å skaffe trådløs funksjonalitet der du trenger det og kan installeres raskt og rimelig av en av våre kvalifiserte installatører. Ideelt for både eksisterende boliger og nybygg.

Best av alt, alle GO WIRELESS-pakkene kan utvides når som helst, med funksjonalitet som timere og masterbryter. Alt kan oppgraderes. Hva med å styre alle disse via en app på veien mot et smartere, grønnere og sikrere hjem?

fordeler.jpg

image (1).jpg

Våre pakker inkluderer:

 

 • Wireless Switch All - Ikke noe bryderi, ikke noe stress. Styr lamper eller apparater fra hvor som helst i huset ditt ved å legge til en trådløs bryter på et passende sted.

 • Wireless Second Switch - Ønsker du å kunne sette inn en bryter for å supplere den vanlige bryteren også styre en lampe eller apparat fra et annet sted i hjemmet? Med en trådløs sekundærbryter kan du gjøre dette - trådløst.

 • Wireless Dim All - Har du problemer når du dimmer LED, for eksempel med summing, flimring eller ujevn dimming? Kanskje LED-lyset ikke går helt av? Eller vil du foreta en jevn dimming av lampene fra et sted hvor det for øyeblikket ikke er noen bryter? Bruk Wireless Dim Allbryteren og plasser den der du trenger det i hjemmet.

 • Wireless Shading - Leter du etter mer brukervennlige måter å styre elektriske Markiser, persienner, screens eller gardiner på? Wireless Shading lar deg montere en trådløs bryter for solskjerming på alle overflater, i alle rom.

 • Wireless Ventilation - Denne pakken gjør det enkelt å montere en trådløs bryter for å styre ventilasjonen hvor som helst i hjemmet ditt.

 • Wireless heating - Preprogrammert trådløs-varmestyringspakke, også med predefinert ukesprogram.

 • Wireless floot heating - GoWireless startpakke for vannbåren gulvvarme, Komplett for 5 varmesoner, Kommer pre-programmert med predefinert ukesprogram

 • Wireless Motion - PIR-bevegelsesmelderen registrerer bevegelse innendørs og er trådløs.

 • Wireless Dim&App set – Flushmount - Prisgunstig trådløs startpakke med 3stk 100W universal dimmeaktuatorer som dimmer fra 0W!

 • Wireless Dim&App set -  Plug in - Trådløs startpakke med 3stk pluggbare 250W universal dimmeaktuatorer som dimmer fra 0W, med integrert trykknapp i aktuator for lokal betjening!

GO WIRELESS-løsninger gjør hjemmet ditt smart med tre enkle trinn

 

Eatons trådløse brytere kan kombineres med rammer fra en rekke produsenter. De integreres sømløst med dine foretrukne brytere og stikkontakter, enten det er hjemme eller en del av nye byggeprosjekter.

Husk: med Eaton GO WIRELESS-pakker er det enkelt å legge til flere betjeningspunkter senere hvis du trenger enda større fleksibilitet.

Tenk deg å kunne slå på lys i hjemmet ditt med det samme du kommer inn døren om natten. Med Eaton er det enkelt: bare plasser en hovedbryter ved inngangen. Den slår på alle lys som er utstyrt med xComfort - GOWIRELESS. Dette gjør det enkelt å slå av alle lysene
på én gang når du på vei ut.

For å få økt sinnsro kan du også legge til mange andre funksjoner, som smarte timere for å simulere tilstedeværelse når du er borte. Resultatet? Økt komfort, større sikkerhet og samtidig energibesparelse. Det er enkelt med Eaton GO WIRELESS.

trinn_1-2-3.jpg

image1.jpg

Lang levetid og sikkerhet i fokus

 

Eaton designer og produserer alle xComfort komponenter med tanke på lang levetid og sikkerhet.

xComfort er laget for norske forhold og vi har aktuatorer med patentert teknologi som er laget for å styre tung belastning over lang tid, for eksempel varme og tekniske apparater. Elektrisk varme er mindre vanlig i andre land, derfor er aktuatorer vanligvis laget for å styre lys og andre mindre tunge laster.

Eaton xComfort er Norges mest solgte smarthussystem med over 100 000 installasjoner. Smarthussystemet forenkler hverdagen, øker komforten og sparer energi. xComfort er utviklet og produsert i Europa, tilpasset norske forhold.

Øker verdien på boligen

Eaton xComfort blir en del av den faste installasjonen i boligen. Det betyr at verdien på boligen øker. Smarthussystemet leveres med fem års garanti.

Les mer om Eatons produktkvalitet

This site uses cookies. For more information click here.